träningsbehovet behöver bli tillfredsställt

Måste bara börja inlägget med en positiv bild på snödroppar, blommorna som visar att vintern håller på att lämna oss och våren ta vid. Inlägget kommer nämligen sedan bara att bli bittrare och bittrare.

Måste sedan bara fortsätta med en liten kärleksförklaring till min grupp som jag arbetar med i klassen, min seminarie- och att-tolka-ett-liv-grupp. Jag gillar den som fasen. Missar man en gång med gruppen så har man inte bara missat en massa värdefull information inför seminariumet utan man har även missat några timmars skratt och trevligt sällskap.

I övrigt så rinner min näsa fortfarande lika mycket, om inte mer. Halsen är aningen hesare, men gör tack och lov inte så ont längre. Är fruktansvärt rastlös då jag inte kunnat träna ordentligt på en vecka nu, nästan.
Imorgon ska jag plugga hela dagen samt fika med flickorna och gå på studentbio. Det är det sista jag kan unna mig denna pengamånad, sedan lär jag få gräva i skåpen här hemma för att få mat.
På torsdag ska jag, hur jävligt jag än mår då, träna ige och men. Annars kommer jag att ria ut varenda vägg i lägenheten samt göra T tokig på riktigt. Jag brukar vara bra på att gnälla i vanliga fall, men när jag är allergiskt/förkyld och inte får träna så kan jag lova att man inte vill vara i närheten av mig. Surarer och mer irriterad kan man nämligen inte vara.

stundande vår

Våren ligger i luften, men vintern vill ännu inte släppa taget. När solen tittar fram så tar träden i och försöker blåsa bort värmen, de lyckas rätt bra, tyvärr.
Nu börjar det växa i skogen och i vägkanterna, i samma veva börjar mina ögon och min näsa att rinna. Jag nyser, snorar och gråter. I år ska jag försöka att ta mig i kragen på riktigt, skulle vara skönt att få någon typ av medicin mot vilken allergi det nu är jag har, eller vilka.

Jag drömmer om nya vindtäta träningskläder, ett par nya löparskor och varmare väder. Jag vill springa långa sträckor i skogen, känna marken under fötterna, dofterna i näsan och höra det fina fågelkvittret i mina öron. Jag vill springa bara för känslan, jag vill orientera för utmaningens skull och jag vill mest av allt bara bli av med min snuviga näsa så att jag kan få träna på riktigt igen.
I år måste jag köpa mig ett par inlines, nu bor jag ju inte hemma så att jag kan sno brors. Jag vill göra dumma utflykter med bra folk, åka flera mil första gången jag har dem på fötterna för året och sedan inte kunna gå dagen efter.

Usch, jag vill verkligen kunna träna igen. Nu har det varit uppehåll i en vecka, allt tack vare en stukad fot och nu förkylning samt allergi. Jag är rastlös och bitter, den stundande våren har inte gett mig tillräckligt med värme utan istället tagit ifrån mig det roligaste jag vet.

en kommentar till en kommentar

Ang. kissekatt och en kommentar till Rebecca.

Jag vill verkligen INTE göra mig av med Meche. Hon är världens underbaraste lilla bebis, hon vill alltid ligga i knät så fort man sätter sig ner. Hon vill alltid gosa och leka, hon sover hos mig och T hela nätterna igenom och ja, hon är bara så fruktansvärt gosig och underbar liten katt. Problemet är dock att hon kissar överallt. Jag tror att hon skulle trivas bättre som utekatt men vi bor ju i en vindsvåning och kan tyvärr inte erbjuda henne att kunna gå ut. Alla veterinärer och alla andra jag pratat med om detta tror att det är ett problem som vi inte kommer att kunna bli av med. Hon märker nämligen inte revir utan tömmer verkligen hela blåsan, överallt, i soffan, i sängen om vi har öppet in till sovrummet på nätterna och på golvet.
Vi ska dock försöka ett tag till, med att flytta runt på kattlådorna, bygga lite möbler till dem osv. men om inget hjälper så kan vi tyvärr inte ha henne kvar. Jag vill då helst av att sälja eller ge bort henne till någon som kan ta bra hand om henne och till ett ställe där hon kan få vara ute, men jag vet inte om någon vill ta emot en katt som kissar inne. Tyvärr.

Håll tummarna för oss så att vi får bukt på problemet så att vi får behålla vår bebis och Anastacia sin kompis.

fyndhörna


Sneakers från Stadium för 299kr. Knep nog näst sista paret i strl 37, det satt inte fel.

Även fyndat på H&M och därmed fått presentkort, till och med imorgon får man nämligen 100kr i presentkort när man handlar för 400kr. Är dock inte säker på om det bara gäller medlemmar eller alla...
Kan väl hursom kanske vara bra att ha när det börjar bli slut på pengar under måndagen och det börjar klia i fingrarna efter att handla lite nytt.
Jacka, linne, bh och hood har följt med mig hem i alla fall. Hoodsen på killavdelningen på H&M är de bästa, stora och mjuka.

Nu ska jag göra verklighet av Ts idé om att gå ner och köpa laktosfri glass. Har halsont till tusen och glass känns som det enda jag skulle kunna svälja i matväg idag.

kissekatt

Kiss på golvet och nu har jag kontaktat katthemmet här i Norrköping.
Kroppen ställer dock in sig på avlivning men tankarna vägrar.
Hela mitt humör försvann och jag vill bara gå och lägga mig igen för att sova bort hela livet.
Varför?


inför Earth Hour 2009

Jag kom tillslut iväg till gymmet igår, har verkligen inte haft någon som helst lust nu när foten gjort ont. Uppvärmningen gick fint och jag ställde in allt på 5km. Efter två klev jag av. Foten gjorde ont och jag är feg och vill verkligen inte göra den värre, inbillar mig väl kanske att den gör ont bara för att jag är så rädd för att inte kunna springa på länge.
Gick ner och styrketränade armar, axlar, bröst, rygg och mage istället. Idag ska jag träna ben så imorgon bör jag nog kunna springa igen.

Helgen bjuder på en mörk timma mellan 20.30-21.30, Earth Hour 2009. Här ska det släckas ner, om inte för att vara duktig och hjälpa till att uppmärksamma problemet så för att få en lite mindre elräkning. Läste dock på Amandas blogg att Sthlm är den enda huvudstaden i norden som inte ställer upp. Jag skäms lite av tanken faktiskt, Sverige som ska vara så långt fram i utvecklingen för källsortering, så bra på att köpa eco-varor osv osv. Att stänga av huvudströmbrytaren i en timme går verkligen inte däremot. Det är ju inte som så att maten i kyl och frys blir dålig på en timme, men däremot kanske abstinensen för att man inte kan sitta vid datorn sätter in? Jag hoppas hursom på en mysig timma, jag ska ladda upp med varmt vatten så att man kan dricka te och spela spel eller liknande i skenet av en massa tända ljus.

Igår lyxade jag och T till det, för sista gången denna månaden på denna lön.
Fan, det har gått två dagar sedan vi fick pengar och nu har vi längre inte råd att unna oss ett enda dugg. Helvetes räkningar.
Hursom, med kommande mens så hade jag ett sötsug som inte var av denna värld. Därav så bakade jag smulpaj med jordgubbar, hallon och blåbär. Till det blev det vaniljsås och film, samt en påse ostbågar som T la vantarna på nere på Coop. Nu är jag glad för att vi knappt har råd med mat, jag behöver det verkligen inte så att säga.

lista

Lovar du att vara ärlig? Allt för att slippa plugga.
Du heter: Linda
Smeknamn: Allt mellan himmel och jord, från bejb till mittlillaknyta. Oftast är det dock bara Linda.
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Mad World
Beroende av: Träning och ciggeluringar till och från.
Vad tror folk om dig?: Tydligen att jag är en bitch.
Stämmer det?: Jag får hänvisa frågan till någon av dem som umgås med mig.
Vad får du oftast komplimanger för?: T brukar till och från säga att jag är snygg/söt osv. Annars är det dåligt med komplimanger.
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag brukar inte försöka imponera på någon.
Hur imponerar man på dig?: Man är sig själv och ärlig.
Brukar du skratta för dig själv?: Oja, är något roligt så skrattar jag, vare sig det är någon i närheten eller inte.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ok
Var bor du?: I en vindsvåning i Norrköping
Trivs du där?: Sådär, jag gillar människorna jag umgås med och jag gillar lägenheten. Norrköping som stad är inte så mkt att ha kanske, hoppas på att det blir bättre i takt med vädret.
Äger du några converse: Ett par, vill dock köpa mig ett par vinröda i år igen, men jag lyckas fan inte hitta några.
Sprit, cider, vin eller öl: Beror på väder, ekonomi, utgång eller hemmafest osv.
Brukar du bli för full: Det händer väldigt sällan, tack och lov.
Är du allergisk mot något: Tomatkärnorna, lite mot ägg och kyckling, laktos, nötter, barnängens produkter, starkt parfymerade saker, friterat och så har jag säkert missat något.
Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det är som ringer.
Antal timmar sömn inatt: Lagom många.
Brukar du komma i tid: Ja, är oftast för tidigt också. Att komma sent tycker jag faktiskt är rätt fult, om man inte har någon bra anledning till det dock eller om det händer någon enstaka gång.
När mår du bra: I rätt sällskap, helst med killarna runt omkring mig i solen på festival, med en öl i ena handen och en cigg i andra.
När blev du fotad senast: När Karin tog kort.
Hur känner du dig nu: Trött och lite sur för att vi inte har trean, annars rätt nöjd då jag pluggat duktigt på biblioteket i några timmar.
Vanligaste färg på dina kläder: Jeans och tröjor i grått, vitt, svart eller marinfärg.
Vad tycker du om fötter: Illa
Vad saknar du: sommaren, pengar, människor
Hade du en bra kväll igår: Jadå, även att mitt humör inte var ett av de bästa
Favorit dryck på morgonen: Oboy, te eller c-vitamin
Rakar du benen: Ja, om jag har råd med rakblad.
När brukar du oftast gå och lägga dig?: Mellan tio och elva
Är du blyg?: När det gäller telefoner, annars lite ibland, oftast inte.
Sysslar du med någon idrott: Springer och styrketränar på gymmet.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nix
Har du spytt offentligt: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Njuta
Är du nöjd med ditt liv: Nej, jag befinner mig lite på fel plats, har för lite pengar osv osv. Däremot så skulle jag ju lika gärna kunna dö direkt om jag vore nöjd, då har man ju inte direkt något att sträva efter.
Är du bortskämd: Nej. Jag får lite kläder eller pengar av mina föräldrar ibland men inte alls ofta.
Vad gör du i morgon: Vaknar, pluggar, äter, städar, tränar, pluggar, ser på tv, går och lägger mig igen.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Inte en aning, och hade jag vetat så hade jag dock inte vetat vad personen hetat.
Vad längtar du till?: Våren och sommaren.
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag är rätt gnällig när det kommer till äkta vänskap. Bra vänner ja, någon enstaka äkta vänskap ja. Lever med en av de bästa vännerna.
Vad använder du för shampoo?: Något som ska vara bra för håret.
Hur gammal är du: 19, fyller system i sommar
Tycker du om någon just nu: oja
Gröna eller röda äppeln: Båda
Gillar du golf: Nix, har börjat vänja mig vid minigolf men inte mer
Vilken tid gick du upp idag: 06.37
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: yes, gråa med häftiga dödskallar på. har ärvt dem från min lillebror.
Är det okej att gråta: beror på sammanhang
När grät du senast: några dagar sedan.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet i Sthlm antagligen.
Bär du glasögon eller linser: nix
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: hah! märkeskläder är för töntar!
Har du piercing: Öron, septum och läpp. Läppen får dock inte sitta i atm, tandköttet gillar den inte och jag måste komma fram till om jag vill offra min tand för ett smycke
Vill du gifta dig: Ska man ha barn lär det väl nästan bli ett måste i dagens jävla samhälle med lagar och regler om allt skit hit och dit. Jag vet faktiskt inte om jag vill.
Vill du ha barn: inte just nu, kanske senare
Solar du ofta: nej, men någon gång i bland för att slippa mina torra armar
Är du bra på att laga mat: Inte enligt T, men jag kan äta det.
Är du flygrädd?: Nej, men överkänslig
Hur vig är du: Jag är inte ovig men inte överdrivet vig.
Är du musikalisk?: inte för fem öre, men till och från så får jag ändå för mig att lära mig spela saker och ting.
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: chokladglass eller piggelin
Tror du på ett liv efter döden: nej
Tycker du om sushi: nej, kallt ris och fisk = blä för lindas del
Vad äter du helst när du ser på film: frukt
Har du tandläkarskräck: nej, hade varit jobbigt att vara rädd för mamma
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgon
Vilken ögonfärg har du: gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: vem har inte?
Biter du på naglarna: nix, jag pillar sönder dem istället
Röker du: typ varannan dag lol.
Hur ofta tränar/motionerar du?: i vanliga fall varje dag. försöker att ha minst en vilodag men jag är dålig på det. just nu tränar jag dock inte alls för att jag varit klumpig nog att stuka foten
Senaste låt du hörde: oj, någon under tiden jag pluggade på bibliotektet men jag kommer inte ihåg vilka jag hörde ens. koncentrerade mig faktiskt på pluggandet.


Okej, jag påbörjade listan i eftermiddags, sedan struntade jag i den, cyklade till biblioteket och pluggade och nu väntar jag på lite to me så nu blev den klar.

meh

Irriterad och ledsen.
En dag utan någon som helst typ av motion förstör hela mitt humör. Tack och lov så kunde Jenny vara min räddare i nöden, vi såg på tv, pratade strunt bakade, åt mat och kladdkaka. Karin hälsade på ett tag också. Fint.
Har tittat på House och försökt tänka positiva tankar inför morgondagens föreläsning, det går dock inte alls bra men jag ska ge det en chans i alla fall. Får väl åka hem efter en timme som i måndags om det inte ger mig något.
Nu ska jag sova, ensam antar jag då T precis startade spelet.

Bored

Uppdaterad design en gång till. Bättre eller sämre?



vrickat

Tanken var föreläsning 10-12, hem och göra mat för att sedan byta om och åka tillbaka till skolan för kvällskursen.
Tanken var vilodag då jag inte skulle finna någon tid till att träna.

Föreläsningen visade sig vara mellan 10 och 13, jag gav upp vid elva, den gav mig verkligen inget alls. Boken ger mig mer. Frågan är om man ska gå på hans kommande föreläsningar eller om man ska skippa dem också..
Åkte hem och gjorde iordning mat, pluggade lite och tog en powernap på soffan.
Tillbaka till skolan och det som skulle vara praktiska tillämpningar visade sig vara ett stenhårt träningspass. Vi körde lekar med kolhydrater och protein, basket och rugbybasket. Jag var svettig som en  gris efteråt och helt slut. Roligt så in i helvete var det och jag har visst saknat idrottslektionerna i skolan kom jag fram till.
Hursom så lyckades jag någon gång under uppvärmningen stuka foten, vilket jag självklart inte kände av när jag var varm. Att gå hem från stationen sedan var inte jätteroligt och min inplanerade mil jag tänkt springa idag får utebli. Fan.

söndagskaos



Efter en frukost och att jag sett Madagaskar 2 så gav jag mig ut på promenad idag igen. Fick dock gå själv då T börjar jobba tidigt på söndagar. Det tog en timme och tjugo minuter att gå till strömmen, runt strömmen och tillbaka. Väl hemma igen så var jag svettig, redan innan jag skulle iväg till gymmet.
Såg de första snödropparna för i år. Javisst, de har funnits ett tag, men jag har inte lagt märke till några tidigare i år. När jag klev innanför dörren hemma så bestämde sig vädret för att byta totalt, det är snöblask som kommer ner från himlen fortfarande nu. Tycker synd om T som trampar omkring i detta.
Kastade hursom i mig två mackor och sedan begav jag mig mot gymmet där jag mötte fyra pigga flickor.
Sprang två kilometer som uppvärmning och sedan körde jag styrketräning med Jenny i en timme. Det gick fint och jag är faktiskt trött i kroppen nu, framför allt i benen efter all motion som de har fått den här helgen.
Har precis tagit en dusch och ätit potatis, veg. snitzel med ostfyllning samt sallad och beasås. Mätt i magen nu, väntar på att T ska dyka upp i dörren och sedan kommer kanske Karin och Jenny över en sväng för att titta på Beck här.
Jag ska lyxa med te, frukt och morötter ikväll.

rester och svammel

En och en halv timmes promenad runt strömmen i vårsolen med T, sedan åt vi resterna från igår, dvs. smördegsinbakad flärkfilé idag igen. Mycket mycket gott.
Lite film och sedan så gick jag bort till gymmet för att springa fyra kilometer, T och flickorna valde att bada istället men jag ville få ur mig lite överskottsenergi och verkligen känna att jag gjort nytta. Badet finns förhoppningsvis kvar ett tag till.

Nu har vi haft en någorlunda mysig kväll, Robinson och försök till att spela spel. Spelet förstörde dock, det var faktiskt för svårt för att vara roligt. Svammel för de som undrar vilket spel vi gav oss på. Orden var inte direkt lätta att förklara då det var så fasansfullt mycket regler.

Nu kämpar jag för att hålla ögonen öppna, ska väl gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Ska träna och sedan ägna dagen åt pluggande. Låter som en rolig söndag, får hoppas att den blir givande i alla fall.

fredagskvällen

Igår förmiddags fick jag reda på att jag inte skulle göra upp några planer för kvällen, jag skulle nämligen bli bjuden på middag. Mer än så fick jag dock inte veta och därav så gick jag omkring med ett pirr i magen hela dagen, undrandes om vi skulle äta ute eller hemma, vad vi skulle äta osv.
När jag kom hem så fick jag inte komma ut i köket - vi skulle äta hemma och T hade hållt på att fixa allt sedan klockan tolv på dagen. Jag tog mig en lång dusch och vid sex var det dags för käk.

Det började med en förrätt - skagenmacka med sallad, gurka, paprika och skinka.
Huvudrätt - smördegsinbakad fläskfilé med potatis, sallad, fetaost och beasås.
Efter huvudrätten blev det en paus med filmen What happens in Wegas och till den serverades det vindruvor, physalis och lösgodis.
Till efterrätt blev det - amerikansk cheescake med blåbär och vit choklad innuti.


Efter all mat så gick vi till Världens där vi delade på en kanna öl och träffade lite folk innan vi begav oss hem.
Hans motivering till kvällen var att vi hade ätit tre och en halv rätt, den halva rätten fick vara vinet, för att vi firade tre och ett halvt år i onsdags.

Det var en fantastisk kväll av en fantastisk pojk. Maten var utsökt och det kunde inte ha blivi en bättre fredag. Tack T! <3

kondition

Fem minuters uppvärmning, därefter fem kilometer på en halvtimme och sedan crosstrainern i en halvtimme. Så sammanlagt blev det en timmes konditionsträning igår när jag kom hem. Skönt som fan! Ventilationen verkar fungera också, eller i alla fall på väg att fungera snart. Det var inte lika varmt där inne men istället så var luften torr som fan vilket gjorde det tungt i bröstet att andas. Något finns det alltid att gnälla på.

Nu har jag precis fått i mig frukost, ska snart bege mig till skolan för lite gruppdiskussion och seminaruim. Väl hemma igen så ska jag börja min helg med ett besök på gymmet. Tyvärr skiner inte solen idag så min solskenspromenad kommer i alla fall inte att bli av idag, jag håller tummarna för att vädret håller vad det lovat imorgon och att det därmed är strålande solsken.

på väg hem

Solen strålar utanför fönstret och jag sitter instängd på en buss. Är förvisso bara 40 minuter kvar tills jag är framme, men rastlösheten kommer krypande i alla fall. Det blir ju inte heller bättre av att jag måste sätta mig och läsa när jag kommer hem, tror att jag ska fuska lite och ta en promenad först om vädret håller i sig dock. Får väl sitta uppe och läsa hela natten istället.
Jag, T och M tog oss in till stan imorse, åt kebab till frukost och sedan lämnade vi M, han skulle hemåt. Jag och T strosade omkring, kikade lite i affärer, svor över snön som föll ner, pratade om flytt till storstaden och kände oss allmänt glada. Han kommer hem sent ikväll som först, vilket förvisso gör att jag hinner plugga i lugn och ro ett tag.
Semenarium imorgon och sedan hoppas jag att kunna få avnjuta helgen med långa solskenspromenader.


kärlekstårar

Kvällen var fantastisk. Jag rullade in i Sthlm med Deftones i öronen, hela staden var sänkt i mörker och alla dess ljus. Tårarna var faktiskt inte långt borta, jag älskar denna stad.
Kom fram till killarna och jag hade en underbar tid från det att jag såg dem tills två av dem skulle upp och iväg för att jobba vid halv sex imorse.
Tårarna var inte heller långt ifrån när jag fick en efterlängtad kram av P, åh gud vad jag saknat honom.

Nu ligger M och snarkar i loftsängen, T är på toa och jag väntar på att få åka in och äta frukost i min favoritstad!

en dag värd att fira

Det pirrar lite i min mage nu, är så förväntansfull inför kvällen.
Ska snart bege mig till skolan där vi ska ha gruppmöte vid tre. Får ta med den lilla packning som jag har för jag misstänker att jag inte kommer hinna hem emellan sedan.
Vid sju sätter jag mig på bussen och kvart över nio är jag som sagt framme. T är på plats redan nu.

Inte nog med att det är strålande solsken och att jag ska till Sthlm idag.
Det är dessutom tre och ett halvt år för mig och T idag. <3



är våren här nu?

Har sovit dåligt hela natten och vaknade på helt fel sida vid klockan sex. Solen sken in i hela rummet och inte blev jag på bra humör av det. Slutade med att jag la en tröja över huvudet och vände på mig tusen ggr innan jag somnade om och sov tills tjugo i nio.

Nu är jag på kanonhumör istället! Det är strålande sol utanför fönstret och om tolv timmar så är jag framme i Sthlm.
Ska gå till gymmet och träna i en timme eller två, max två för sedan måste jag hem och duscha. Vill nämligen träna både kondition och styrka idag. Vet att det inte är bra att köra allt på samma dag, vid samma tillfälle, men idag kan jag nog inte hålla mig. Har en fruktansvärd överskottsenergi bara av att se solen genom fönstret!
Hoppas vädret håller i sig nu bara, såg att det skulle vara lika fint på lördag i alla fall. Då blir det en långpromenad igen ta mig fan. Vilka är på?

:D

ÅH! Nu har jag skrapat ihop pengar!
Köpt biljett till Sthlm, är framme där vid 21.15 imorgon kväll. Killarna skulle visst ha grabbkväll men vad gör det? Jag lovar att jag nog skulle vara nöjd även om jag får sitta i ett hörn, vara helt tyst och bara titta på dem. Det kan nog vara roande det med, P och T tillsammans brukar inte gå fel.
Åh fy vad jag längtar nu! Att fortsätta läsa nu kommer inte bli lätt, tankarna bara snurrar iväg. Måste dock försöka en stund till.

matdags

Har läst en del idag, ska sätta mig och läsa fram tills dess att House dyker upp i rutan nu.
Ugnen ska bara bli varm först så att jag kan få lite mat i magen.

Är så fruktansvärt sugen på att åka till Sthlm imorgon, stanna över en natt och åka hem på torsdag. T ska iväg men jag får dessvärre inte plats i bilen. Funderar dock på om jag ska skrapa ihop mina sista slantar och åka buss, jag vill så väldigt gärna träffa pojken och flickan. Om så bara för några timmar, det är faktiskt värt mycket.

I övrigt så är badrummet klart nu, bara badkaret som ska fixas och upp hit. Jag har passat på att dumsuga här hemma i eftermiddagas också, så nu slipper man få fotpeeling av all kattmat som Meche släpar omkring på överallt.


variation

Ny design på bloggen igen, får se hur långt tid det tar innan jag tröttnar denna gång.
Det är lite samma sak som hårfärg, jag tröttnar direkt och vill helst byta färg en gång i veckan.

stress

Huvudet värker, jag är lättirriterad, sur och gnällig.
Magen bråkar, ständigt trött och jag har svårt att sova.
Min kropp skriker stress, utan att jag tidigare reflekterat över det hela.
Jag skjuter upp allt skolarbete, gör allt i sista sekund. Helvetesboken ger mig mardrömmar hela nätterna igenom, de timmarna jag lyckas sova, dels för att det är så mycket och jag har inte tagit itu med det i tid. Dels också för att den är på engelska, jag är oroligt för att jag inte hänger med, för att jag inte fattar, för att min engelska är värdelös. Frågan är kanske varför jag inte fortsatte med att läsa matte? Det kan jag ju i alla fall..

Nu har jag läst klart det ena kapitlet, ska börja på ett till lite smått och titta på packat och klart. Äter en massa frukt, för att minska min stress och för att det var smidig kvällsmat. Ska göra mig en kopp grönt te till och försöka att fokusera på allt bra som faktiskt finns i min vardag.
Försöka bortse från att badrummet luktar illa, att det är krångligt att duscha atm och att soffan stinker kattpiss. Ja, jag ska i alla fall försöka..

Imorgon är det föreläsning 10-12 och sedan ska jag ge min kropp en rejäl omgång på gymmet, det fick bli en vilodag idag. Var dock ute i solen en liten stund, bara för att få lite frisk luft.

nyttig söndag

En och en halv timmes promenad med Jenny blev det. Vi pratade om allt och jag hade mest bara väldigt trevligt.
Sedan blev jag bjuden på lunch och det var sjukt gott, lagad mat är underskattad!
En timme på gymmet blev det sen. Styrketräningen och vi peppade varandra till tusen, jag kommer därav inte att kunna lyfta mina armar imorgon. Det börjar i alla fall att ge resultat, dels att det syns lite och dels att jag kan öka vikten på en del saker.
Nu väntar jag på att det ska bli dags för att fika, får väl se om det blir av alls dock. Borde ha läst väldigt mycket mer i helgen men jag orkar verkligen inte. Boken är verkligen en helvetesbok och jag blir så trött så fort jag öppnar den. Rekommenderar den starkt till alla som har sömnproblem, läs den dock inte liggandes på rygg. Tappar man den i huvudet så lär man nog inte vakna igen.

walk idiot walk

                                                                                     
Igår vart det morötter och gurka med dipp till.
Två filmer klarade vi av innan vi ramlade i säng.
Nu väntar vi på att Mallanbrallan ska höra av sig
så att vi kan gå ut och gå en sväng runt strömmen,
eller vad det nu heter.

















grått







Det här gråa vädret suger verkligen musten ur mig.
Jag är trött, även att jag sovit länge idag.
Har nyligen tagit en powernap, ska gå och handla samt plugga lite nu.
Jenny kommer över ikväll och T ska iväg på bio, så vi kan sitta och snacka skit helt själva.














druvor

Tog en välbehövlig sovmorgon idag.
När jag kommer upp ligger det mosade vindruvor på hela golvet, fan.
Katterna är tokiga i vindruvor och att lämna dem framme utan att man har koll på dem är dömt att misslyckas.
De äter dem inte, de leker bara med dem och älskar lukten av dem.




kat(t)astrof?

Sitter och surar i soffan, i det enda rena hörnet. Tittar på Lets Dance och planerar för sängen. Jag har ingen lust alls att vara uppe längre. Jag måste verkligen ta tag i mig själv och lösa det här med katterna, risken för att jag måste göra mig av med dem är stor. Eftersom vi inte vet vem det är som kissar så finns det risk för att båda måste bort. Tror dock att det är Meche, Stacia har nämligen aldrig gjort det innan så varför skulle hon börja nu?
Lyckas vi inte lösa det här så måste jag faktiskt kolla om någon vill ta över Meche, hon skulle kanske passa bättre som utekatt, då får hon ju faktiskt kissa överallt. Problemet är väl bara att hon är så fruktansvärt knäig. Det ska gosas, pussas och sovas i knät hela tiden, som utekatt skulle hon ju inte få lika mycket av det.
Vad som kommer hända om vi inte får stopp på det och ingen vill ta över henne vill jag inte ens tänka på, då kommer bara tårarna.

Hursom, Lets Dance. Det är faktiskt spännande att se hur Magnus löser ut det hela. Att se sexig ut i en samba gick lite sådär, han är väl kanske lite väl stor ibland.
Nu är det dock paus och för tillfället är det Hjälp! på fyran. Konstigt jävla program. Svensk humor har en tendes att vara konstig enligt min mening.

Nu hoppade Meche upp i soffan och började trampa runt där det tidigare ikväll hamnade kiss, jag tror den skyldige är funnen. Stacia vill nämligen inte gå i närheten av den delen av soffan nu.

smakprov


Sudd, sudd, sudd. Bilden ovan föreställer hursom J&J på BH igår. Ska be att få de "riktiga" bilderna. Mobilkamera är inte det bästa alla gånger men jag har dessvärre blivit fruktansvärt dålig på att ta med mig min.

it's my life

Igår var roligt, riktigt roligt till och med. Karin tvingades upp på scenen, där fick hon sitta när hela BH sjöng för henne. Initiativet tog chefen för rock-karaoken, en enorm snubbe med en röst som är så mörk att det vibrerar mer i stolen när han talar än vad det skulle göra om man sätter sig på tvättmaskinen när den centrifugerar.
Det sjöngs karaoke, dansades, skrattades och pussades.

Idag är jag fruktansvärt trött, har renskrivit anteckninar sedan onsdagens föreläsning nu. Försöker att hålla mig vaken då det är träning om en timme som står på schemat.
Ikväll ska jag och T leka pensionärer, titta på tv, mysa, somna i soffan och bara ta det lugnt med andra ord.

Nu ska jag bara njuta lite av Bon Jovi, packa ner kläder och handduk till träningen och peppa mig själv för att springa en stund. Får se hur länge jag står ut utan luft, jag är sugen på en timme men jag kommer säkert svimma av syrebrist efter tio minuter. Hoppas verkligen att ventilationen kommer igång snart där borta.

vilodagar

Vilodagar kan man ha när man är död.
Tänker ta mig en vilodag idag i alla fall, träningen får jag ta imorgon istället,
jag har träningsvärk i hela benen idag.
Ska ta mig bort för att sola en liten stund, basta och duscha.

Ikväll är det partaj, snacks samt dricka är införskaffat och jag är pepp.

fattigt


Jag är fruktansvärt sugen på att boka in en tid.
Fan att det ska vara så fattigt att leva som student,
jag borde verkligen hitta mig ett jobb.








facebook

Från början så nej, det var inte roligt alls, en jävla massa skit som man var tvungen att svara på hela tiden eller ignorera. Inte så många som hade det av de jag kände och nej, jag gillade det bara inte. Jag försökte att ta bort kontot men utan framgång.

Nu är jag istället fast. Jag går in och kollar varje dag, flera gånger. Helst så sitter jag inloggad på sidan hela tiden för att se vad som händer alla. Mönsteråslivet är jättelätt att följa, det händer egentligen inte något nytt i den hålan, någon gång. Det är samma gamla visa dag ut och dag in, men lite koll måste man väl ändå ha.
Jag älskar att det är så fruktansvärt många som idag har en facebook, skaffar man nya vänner så frågar man i stort sett direkt om de äger en. Jag har hittat stora delar av min nuvarnade klass och det gör att man simpelt kan bestämma träff för när man ska träffa arbetsgrupper osv.
Det är enkelt att hålla kontakt med gamla vänner och de man saknar, alla kollar ju sin facebook regelbundet.
Ja, jag älskar det nästan nu.

Nu är jag uppe i ottan igen, även att min föreläsning börjar vid ett idag. Bokar man in en tvättid på sin enda sovmorgon, mer eller mindre, så får man väl skylla sig själv. Det ska dock bli skönt med lite rena underkläder igen, nu har jag fått gå över nja-trosorna till nej!-trosorna nästan. Ja, jag har sköna, bra trosor, nja-trosor som man kan använda men inte är några favoriter direkt, samt nej!-trosor, som man kan använda om det verkligen inte finns några andra, men som egentligen borde slängas för att de är för små, trasiga, obekväma osv.

Hursom, ikväll är det fest. Förfest här och två tappra tejer från min klass kommer också hit. Sedan ska vi ut på BH, där bjuds det på karaoke och GH.
Karin fyller nämligen 19 idag! :D Grattis gumman! <3

alla gnäller och jag är mästare på det

Okej, det var väl kanske inte meningen att alla skulle känna sig så fruktansvärt tvunga att kommentera senaste inlägget, men kul att se att det faktiskt finns människor som har åsikter om saker och ting ibland.
Det känns som att alla mest bara jamsar med, och jag ska inte kasta sten i glashus nu för jag gör samma sak. Förvisso så är det ju typiskt oss svenskar, tror inte att det finns något annat land, om man nu ska dra alla över en och samma kant, som det bor lika många människor i som bara jamsar med i allt. Vi säger vad vi tycker och tänker, men vi säger det tyst så att ingen annan hör. Vi gnäller om allt och inget vid matbordet och kanske, men bara kanske, så vågar vi säga vad vi tycker, tänker och känner till våra vänner och arbetskamrater.

Egentligen, finns det ett tråkigare folk än svenskarna? Vi är negativa och inget är någonsin bra, men vi säger det aldrig till de som borde höra det. Har vi en dålig förläsare så pratar vi om det i klassen, gillar vi inte politikerna så tar vi upp det vid matbordet osv.

Nehe, det var det här med att gnälla ja. Jag har hursom haft en trevlig kväll framför tvn med finaste T. Ska snart bege mig mot sängen för det är tidig föreläsning för min del imorgon. Sedan är det stan, städ och träning som gäller innan jag ska sätta mig och läsa så mycket som möjligt i boken.
På torsdag är det BH som gäller och jag hoppas att flickorna väljer att komma hit och sova på soffan en natt så att de kan följa med ut.

muskeldrömmar

Efter bara en kort tids styrketräning så börjar jag redan att se resultat. Jag vet inte riktigt om jag ska gråta av glädje eller av sorg. Fortsätter jag i samma tempo så kommer jag få enorma armar, man ser nämligen redan att jag byggt på lite armmuskler. Får väl helt enkelt köra på i samma stil fast med lägre vikter, så att det blir långa och snygga muskler som bränner massa onödigt fett även när jag inte rör på mig. Drömma kan jag väl ändå få göra...


Jag menar, finns det någon tjej som helt ärligt kan säga att de inte skulle vilja ha den kroppen?

en måndag med snygga män

Min dag har kryllat av snyggingar idag. Branmännen hade träning nere i simhallen när jag trände imorse. Trevlig underhållning minst sagt, muskler har ju grabbarna i alla fall. Hur de såg ut i ansiktet har jag dock inte en aning om.

Kvällens föreläsning om konflikthantering gavs av en snygging det med. Kände mig dock lite utsatt ett tag då jag moreless fick spela trotsig 12 åring och han skulle skälla på mig.. Muskler hade då killen, och vilka ådror på armarna sedan! Å gud. Han var visst närmare de femtio, men det var då inget som syntes alls kan jag lova.

Nu sitter jag däremot och väntar på den snyggaste mannen i min värld. Min stora kärlek.

planering

Jag har alltid tänkt mig själv som en bra planerare då jag har en förkärlek till att alltid skriva upp saker och ting, i min kalender, på listor och på diverse lappar. Dock så verkar detta inte innebära, alls, att jag är bra på att planera.
Det jag borde göra brukar ha en tendens att ändå alltid ske i sista sekunden. Just nu borde jag ha läst några kapitel i helvetesboken, dvs psykologiboken. Detta lär dock inte ske idag, har nämligen inte orkar släpa med mig boken till skolan då den väger några kilon. Sitter just nu och inväntar min kvällskurs, kan inte ens renskriva mina antecknigar sedan dagens psykologiföreläsning då vi inte fått ut powerpointbilderna än. Så nu hade det nog passat bra med den där boken.
Hursom, den ska få sig en omgång imorgon eftermiddag, har föreläsning på förmiddagen och jag orkar verkligen inte gå upp i ottan för att försöka få in något i huvudet innan den.


Jag äger i alla fall en fruktansvärt snygg och praktisk kalender! Det är alltid ett steg i rätt riktining i vart fall. Nu ska jag också bara ta tag i mig själv så att jag genomför det jag planerat in i den. Träningen, festerna och allt annat roligt brukar bli av. Om inte på den exakta tidpunken så lite tidigare, varför gör jag inte samma sak när det gäller skolan? Då hade jag ju varit av med skiten sedan så att säga.

Nehe, nu är det "bara" tre kvart kvar tills föreläsningen börjar, ska väl slösurfa omkring ett tag till om jag inte får några bilder innan.

enorm saknad



Jag har en enorm klump i magen och bröstet, den klumpen heter saknad. Jag saknar killarna så fruktansvärt, fucking, jävla mycket! Jag saknar Hultsfred, en vecka av bara sol, alkohol, vänner, musik och livet. Morgnarna i parken inne vid stationen, med en frukost som slår alla hotellfrukostar i hela världen. En filt på marken framför tälten, en öl i ena handen, en cigg i den andra samtidigt som man är omringad av de allra bästa.
Jag bryr mig faktiskt inte alls om hur vida jag får ett sommarjobb i år när jag tänker efter. Jag ska jobba på Hultsfred med tälten i år också och på så vis är min biljett säkrad. På så vis är min sommar säkrad. Bara jag klarar hyran hela sommaren så känns det lugnt, Hultsfred väger tyngre än att kunna leva hyggligt även efter sommaren.
Jag hoppas så mycket på att alla kan komma loss från jobb och liknande så att vi kan samlas på festivalen även i år, förra året saknade vi några och det vill jag inte göra i år igen.

Första året på gymnasiet var nog det bästa året under min skoltid än så länge, sjuan var väldigt bra även den men ettan slår nog det året. Jag fick, efter några års trånande, min underbara pojk och med honom kom det en hel drös underbara pojkar. Jag är så fantastiskt glad för att jag fått lära känna alla, jag älskar er pojkar.

att vara unik

Jag och T tog upp ämnet på tapeten igår så att säga.
Det verkar nästan vara "modernt" nu för tiden att inte vilja säga vart man köper sina kläder. Ingen verkar vilja dela med sig av hemsidor, ingen vill att affärer ska öppna på fler ställen, ingen vill att någon annan, I HELA VIDA VÄRLDEN, ska kunna få tag på samma kläder som de man själv har på kroppen.
Själv tycker jag mest bara att det är fruktansvärt löjligt. VIsst, skulle någon av mina tjejkompisar alltid springa till samma affär som mig så fort jag köpt ett nytt plagg, bara för att införskaffa ett lika dant så skulle jag nog bli lite smått trött på det hela så småningom, men kom igen liksom. Hur ofta händer det?
Hittar jag en sida eller en affär som jag gillar så vill jag ju helst ha kvar den, vilket gör att jag mer än gärna delar med mig av den, vet bara jag om den så kommer den garanterat att sluta existera efter en månad.
Hela grejen känns emo. Jag är unik och jag vill inte vara som någon annan! Egentligen ser man dock ut som precis alla andra, bara att man vägrar att inse det. Det roligaste med hela ämnet är väl hur sant det är, de jag känner som tycker så här ser verkligen ut som stora delar av resterande befolkning i Sverige, så unika stilar är inget de använder sig av direkt.

Även Indiska har nu gått ut med reklamen "Unika mönster, hantverk och familjetraditioner". Dvs unika mönster som massproduceras till just indiska och familjetraditioner i samma mening som barnarbete? Vad de direkt menar med hantverk vet jag inte ens. Det skulle möjligen kunna vara deras skåp, nyckelskåp och hängare som visst, är jättefina, men inte dirket något hantverk då varje skåp verkar vara precis likt det andra.

Nej, sluta försöka vara unika när ni går omkring och ser ut som alla andra och sluta att lägga upp kläder på bdb samt era bloggar där ni skriver vad plagget heter men inte vill skriva sidan. Det är inte så speciellt svårt att hitta plaggen när man redan har fått namnet på dem.


en lördag i sakta lunk

Så känns den här dagen och jag känner nu att jag nog hade behövt ett riktigt rejält träningspass för att orka med den, men nu är det försent dock.
Jag och T tog oss in till stan en sväng, jag hittade mig en vattenflaska, model större men inte model genomskinlig. Vi tog en sallad på Skafferiet och letade sedan presenter till Karin och Jenny. Vi hittade en liten till Karin, dock inte något till Jenny. Det fanns inte ens ballonger med hennes namn på och det var väl moreless det enda som jag visste att hon faktiskt ville ha. Barnet fyller ju vuxen så vi kände att vi får klura ett tag så att vi kommer på något riktigt bra, Karin får fasen vänta med det där riktigt braiga tills hon tar studenten. Man är fattig som student så att säga..

Halv sov i Ts knä ett tag och vi kikade på en rulle och åt chips och godis.
Nu funderar jag faktiskt på att snart bege mig mot sängen, även att klockan inte är mer än tio över nio. Lyssnar på Bright Eyes och har mest bara så där fruktansvärt tråkigt, det är inte roligt alls vill jag lova.

huvud, axlar, knä och tå!



Idag tog jag sovmorgon, till halv tio i alla fall. Sedan ville inte mina ögon vara slutna längre, hur mycket jag än kämpade. Utvilad nu, till tusen.
Igår blev en myskväll med På smällen som filmval för kvällen, hemma hos finaste Karin med finaste Jenny och T. Vi tog och dock hem vid elva då jag kände att jag ville krypa ner under täcket och sova, som resultat av att gå upp halv sex.

Nu har jag och T varit och tränat en veva, blev lite armar, mage och rygg idag. Lugnt, men ändå skönt. Imorgon är det löpning och poweryoga som står på mitt schema. Fram tills dess ska jag bara komma på vad jag ska skriva upp på dagens schema.
Ska börja med en dusch, och nu finns det raklödder igen så nu jävlar ska mina ben bli lite mindre håriga. Sen tänkte jag ta mig till stan för att hitta en vattenflaska model större än den jag har nu. Behöver det till mina långa springpass och jag orkar inte släpa runt på två. Vill helst ha en genomskinlig så jag har koll på hur mycket som finns kvar.
Struntar i utgång ikväll, har varken pengar eller ork känner jag. Så det får bli en annan gång, verkar inte som att det skulle bli så mycket ikväll heller då folk är förkylda eller jobbar.

Nehe, dusch var det nu. Hjälp mig att fylla dagens schema sedan, gott folk!

nytt

Nu har T varit så där fruktansvärt snäll och hjälpt mig med bloggen. <3
Bättre än innan, yesyes. Ska försöka hitta en bra bild att ha i bakgrunden så småningom också, men jag har inte funnit en tillräckligt stor än. Ser bara konstigt ut om jag ska klistra ihop en massa liksom.

Vad kvällen kommer att bjuda på är nog inte riktigt klart än, men det ser ut att kunna bli en lugn kväll hemma hos Karin. Ska nog kanske ut med flickorna från skolan i Linköping imorgon, måste bara kika om ekonomin tillåter det först.
I övrigt så har jag kommit på att jag älskar kläder i "marin-tema", pappa skulle bli så stolt över sin flicka om han såg mig nu!


Datorn går varm av Seasick steve, vädret är grått utanför fönstret, T spelar ballongspel på datorn och jag är rätt glad idag. Det blev löpbandet i 40min tidigare, det är ju trots allt fredag och då frukosten inte var så stadig så fick det bli lite lugnt. En tacopaj har avnjutits och nu inväntar jag som sagt bara en riktig plan för helgen. Lugn kväll med film, te och vännerna låter väldigt lockande så jag håller tummarna för det.
Får se vad T håller tummarna för dock, han åker ju på kryssning nästa helg så jag vill spendera lite tid med honom ikväll.

hopp om solsken

Nu har jag tittat på Halv åtta hemma hos mig, druckit kompiösa mängder av ett fantastiskt gott te, Grön Njutning. Ett grönt te med hallon, björnbär och vanilj. Man kan i alla fall inte göra annat än att njuta när man dricker det.

Nu tänkte jag springa ner för att inhandla lite mörk choklad och sedan ska jag se fram emot kvällens avsnitt av Medium, på fyran vid 21.00.
Tänkte att jag skulle "fira" lite med choklad, fick nämligen tentaresultatet idag och där stod det G. Att det inte blev ett vg gör mig inget alls, jag är bara fruktansvärt glad över att jag klarade den. Känns skönt att inte behöva ha den hängande över mig. Ska tidigt i säng ikväll, har seminaruim 8-10 imorgon så jag måste upp tidigt. Får dock helg tidigt och det ser jag fram emot. Hoppas på minst en långpromenad i vårsolen, så tittar inte solen fram så kommer jag att bli ledsen.

Köpte mig också en klänning idag. Så nu jävlar måste jag börja använda klänningar när våren och sommaren kommer!

tack



Onsdagskvällen. Förfest hemma hos Linda, som hade en väldigt fin och mysig lägenhet. Mysiga lägenheter får det att klia i fingrarna på mig, jag vill få iordning vår lägenhet nu. Vårt egna lilla kärleksnäste så att säga.
Det var mycket skratt och internskämt, tack och lov så hade jag dock sett filmen från när de var i Borlänge så jag hängde med någorlunda på vad samtalet handlade om. Det hade nog å andra sidan kvittat, stämningen var fin och jag trivdes bra. Skönt gäng!
När klockan närmade sig elva så tog vi oss till Vasa, där var det öl, dans och ännu mer skratt som stod på schemat. Jag blev bjuden på shot och har jättetrevligt.
Nu håller jag tummarna för att de tyckte någorlunda bra om mig med så att jag kanske blir inbjuden fler gånger. Jag får tacka så mycket för en väldigt trevlig kväll!

alkohol en onsdag

Nu är jag brunhårig, sitter och funderar på om jag varit det tidigare eller inte. Antagligen så har jag det, jag är rätt säker, men det var ett bra tag sedan och jag trivs faktiskt i det. Är trött på det röda för en tid, alla har rött hår i dagarna och det är inget roligt att ha samma hårfärg för länge, speciellt kanske inte när det moreless är min riktiga hårfärg också.

Tanken var att jag skulle följa med T och hans kontor ut på krogen senare under kvällen, men då det var så fruktansvärt tråkigt att sitta ensam hemma tills dess så blev jag uppbjuden till hans chef där det var förfest. Blev bjuden på öl, en massa skratt och hade allmänt trevligt.
Vi hamnade sedan på Vasa och även där var det trevligt. T och hans arbetskompis bjöd på sång, det dansades, jag blev bjuden på shot och det var riktigt roligt.
Så för att summera kvällen så hade jag fantastiskt roligt! :) Det blev dock lite för mycket för mig och T fick putta mig hem och jag lyckades sedan somna i duschen och T somnade utslagen över hela sängen. Får tacka Stacia för att hon väckte mig så att jag kunde torka av mig och krypa ner i sängen för att sova där istället. Hon undrade väl vafasen matte snarkade i duschen för kanske...
Idag har jag fått betala för kvällens bravader och det var inte med en nådig bakfylla som jag klev ur sängen. Magen vändes upp och ner av det mesta och huvudet var på väg att explodera, tack och lov så har det gått över nu och därav så ska jag leta fram träningskläderna. Ska träna med flickorna nu, resten av kvällen så ska jag sova på soffan, plugga och se på tv. Om jag känner mig själv rätt.

uppe innan tuppen, uppe innan sex.



Halv sex tog jag mig upp idag, jag är förvånad över att jag fortfarande fungerar normalt och inte har somnat stående.
Vid åtta började första föreläsningen, vid tio den andra. Strax innan den tog slut vid tolv så var det svårt att hålla ögonen öppna. Köpte boken vi ska ha till nästa del i denna delkursen, som börjar redan på måndag, Psychology. För BARA 668kr, faktum var att det faktiskt var billigt för att vara den. Adlibris säljer nämligen samma, fast för 1200, det är ju inte direkt som hittat men måste man så måste man. Lyckades ju i alla fall att få den för halva priset moreless.

Hämtade ut ett paket från tradera på vägen hem, nu är jag ägare till en massa gulliga tavlor. T bara fnös åt dem dock.
Efter en hel del pluggande så begav jag mig till gymet där jag mötte Karin och Jenny. Det blev en timme på löpbandet idag, nu sitter jag därför här med en skön, trött känsla i benen.
Väntar på att House ska börja och att T ska komma hem, ska dock passa på att plugga lite mer innan dess.

nyskapande

Tanken är att det ska bli lite nytt här på bloggen, temat är fruktansvärt tråkigt och det finns inget roligt förutbestämt tema på blogg alls, tyvärr.
Dock så är jag ju inte en haj på det här med kodning och allt vad det nu heter, så jag ska ha T till att hjälpa mig. Han är allt bra den där mannen!



Det ska som sagt även bli nytt i lägenheten. Vi är nog på det klara med hur vi ska göra i de flesta rum, men vi drar oss nog lite för att sätta igång det hela. Förarbete låter ju liksom inte ens kul och jag är nog inte heller så vidare bra på att spackla. Jag får väl slipa som en tok istället, så får T stå för spacklingen, det är väl ändå männens göra.
Köket är det som vi (läs jag) är mest på det klara med hur det ska se ut. Det ska bli en fondvägg längst bort, där det för tillfället är ett påbörjat projekt med blad och kontigheter. Det ska dit en tapet med rosor på och jag ska äntligen få ett lantigt, blommigt och hemtrevligt kök. Idag har jag inhandlat vita, lite gammaldags gardiner, servetter i ros-tema, te-kanna och massa "bra-att-ha-saker" som sedan ska få pryda köket när det blir klart. Nästa steg blir att hitta en köksbänk att ha längst väggen, en vit, lite sliten bänk. Hyllor har jag kanske redan hittat, om jag nu vinner dem från tradera vill säga.



"Matsal" samt vardagsrum ska sedan få gå i brunt och ljusbrunt/beige. Den grovspacklade väggen som befinner sig bakom tv-hyllan ska få bli mörkbrun så att det blir lite djup i rummet och när man kommer in i lägenheten. Vardagsrummet hoppas jag kunna inreda i lite "Buddha-tema".
Badrummet ska de byta golv i, sedan ska de nyinköpta mattan och de nya handdukarna in där. Det ska bli marin-tema så det kommer gå i vitt och blått. Nytt duschdraperi ska inhandlas från H&Ms nya kollektion är tanken.
Lilla rummet får vänta lite ett tag, T vill ha in en tapet där inne som han måste önska sig i present. Det är just nu en röd fondvägg där inne och resten målar vi vitt. Det kommer att få bli läsrum där.
Sovrummet kommer även det att gå i bruna toner och tapeten som jag visade i ett tidigare inlägg kommer där att få utgöra fondvägg.

Nu ska jag njuta av min kopp te, titta lite på nyheterna och sedan bege mig mot sängen. Har föreläsning vid åtta imorgon så vid halv sju måste jag lämna lägenheten, det lockar inte jättemycket så jag hoppas att föreläsningen är givande och att jag inte går upp så fruktansvärt tidigt i onödan.

en sommar med klänningar



Loggar in på bilddagboken för att kolla dagens senaste, det visar sig att Lisa har skaffat en ny blogg. Där ger hon mig direkt ett fint tips på en fin hemsida med underbara kläder och accessoarer. ModCloth.
Jag har redan hittat en mängd olika läckerbitar. En sommarklänning med blommor (ovan), som jag skulle vilja ha hängande i min garderob men som troligen aldrig skulle komma till användning, tyvärr. En svart klänning med fin rosett som ska knytas i nacken (ovan), samma sak med den. Jag måste, och ska, bli bättre på att använda klänningar, för jag skulle verkligen vilja bära upp dessa två godingar, få känna mig riktigt somrig och bli glad av färgerna och mönstret.






Den nya förälskelsen, en Selk'Bag!

Som jag tidigare sagt, CoolStuff har fruktansvärt bra saker, nödvändiga och inte alls nödväninga, allt finns.
Senaste förälskelsen är nu en Selk'Bag, en sovsägg i form av en overall.
Man kan röra sig precis som man vill, kan spela kort, dricka, röra på sig och så vidare, utan att hindras av en vanlig jävla säck och man slipper frysa ihjäl när man ska krypa ur den för att klä på sig. Man är ju redan påklädd!

Att ha en sådan på Hultsfredsfestivalen hade varit en dröm. När det har varit så kallt de senaste två åren så hade en Selk'Bag varit guld värd att sitta och supa i!


RSS 2.0