mors lilla olle och brieost

Mensvärken kom inte krypande idag, den slog ned med en väldig fart och har varit fruktansvärd sedan lunch. Träningen uteblev och det enda jag har varit utanför huset var för att slänga soporna och handla lite.

Meche har fått vara min räddning och tjäna som värmedyna på magen, hon verkar inte ha något emot det. Fleecefilten jag fick av älsklings mormor värmer mig och jag har tröstätit kex med brieost utan kanter. Dricker te hela dagen och just nu tog den andra koppen av Mors lille Olle slut.
Det är ett svart te från Ceylon och Kina. Innehåller blåbär, tranbär och grädde, hela torkade blåbärs- och tranbärsbitar. Mycket gott, fick det av min kusin i julklapp. Tackar tackar!

Har börjat titta på True Blood nu med, fick ju boken i julklapp så jag tänkte att jag skulle se serien först då jag alltid brukar göra tvärtom och då bli ledsen för att boken är bättre. Nu kan jag väl kanske inte annat än att bli glad sen då? Tycker hittills att serien är lite till och från, skådespeleriet går ju att anmärka på lite här och var om inte annat. Men jag ska inte säga allt för mycket innan jag sett lite mer.

Nu ska jag se ett avsnitt till i väntan på att T kommer hem. Sen ska vi hitta en film och mysa lite, upp och tvätta klockan sju imorgon så det blir ingen sen kväll ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0