Februari

Tips inför Alla hjärtans dag!

Det börjar kanske bli dags att tänka lite på den där speciella dagen som infinner sig en gång om året. Den där dagen som mest bara finns för att affärerna ska vinna pengar på oss konsumenter, men som de flesta ändå tycker är en mysig dag, en dag som är värd att lägga ut lite pengar på och värd att ägna en extra tanke åt.
Själv har jag nog alltid tyckt att det är en fruktansvärt meningslös dag, lite som att man runt jul måste träffa hela släkten flera dagar i rad och vara väldigt trevlig. Men jag har nog börjat ändra mig lite, jag gillar att strrosa runt i affärerna och se att det är gulliga nallebjörnar, hjärtanformade kuddar och annat fint som pryder skyltfönstrerna.
De som inte har partner tycker jag dock inte har någon direkt rätt att klaga, men det kanske är lätt att säga så när man själv har pojkvän. Men varför inte tänka lite mer på sina vänner och sin familj då istället? De blir nog inte ledsna över en present.

Hursom så tänkte jag att jag kunde ta och fixa ihop ett inlägg med lite olika tips på roliga, sexiga, mysiga och uppskattade presenter till denna dag, självklart kan man inhandla dem till andra dagar också. Priserna landar inte på mer än 500kr.



Te är ju något som inte bara jag uppskattar i dagens samhälle. Fler och fler dricker te, inte minst för att det är gott utan också för att det är nyttigt och kan förebygga många sjukdomar och hjälpa till att få kroppen att må bättre över lag.
Därav har Te Frossa satt ihop lite olika valentinpaket i olika prisklasser och med olika innehåll. Men det jag själv föll för var deras:

- Första veckan i varje månad får man hem 90g grönt te, det är nytt te varje månad. Man får inte bara smaka en mängd   olika goda gröna teer av bra kvalitet utan man får även smidigt hem det direkt i brevlådan och kan sätta på en kopp direkt och få i sig alla nyttiga antioxidanter utan att behöva gå någonstans. Finns även paket med svart te och blandat svart och grönt te.


Extrafilm har som vanligt en hel del olika förslag på presenter, allt ifrån nallar till muggar och tröjor med bilder på. Men till alla hjärtans dag så tyckte jag att idén med ett pussel på familjen eller paret kunde vara en uppskattad present. Dels så får man en vacker bild och dels så kan man få en mysig stund tillsammans när man lägger ihop pusslet.



Från presentkuriren kan man få väldigt bra förslag både till honom och henne, allt ifrån kärlekspresenter till barnpresenter.

- "Söt liten bok med kloka, tänkvärda och charmiga citat om kärlek. En omtänksam present att ge till den du tycker om, eller kanske en liten present till de nyförälskade vännerna."




- "Romantisk ros i naturlig storlek. Rosen är gjort av mjuka fjädrar som du kan smeka din älsklings kropp med. Kittla henne eller honom mysigt över magen, ryggen eller nacken."

- "Fin liten presentbox "Romantic Massage Kit" med massagekräm, ryggmasserare, ljus och en liten massageguide. För en stunds behaglig, romantisk massage."

- "Lent och mjukt värmande massagehjärta för underbar massage eller lindring åt värkande muskler. Värm hjärtat genom att knäcka i metallbiten inuti. Hjärtat värmer upp sig självt till 54 grader. Det är återanvändbart och kan användas gång på gång. Hjärtat kan också användas till frusna händer en kall vinterdag, eller varför inte för att värma fötterna under täcket. Ett alternativ till att plåga sin partner med kalla tår..."


- "Romantisk, busig och sexig present. I den fina förpackningen finns en sidenpåse innehållandes 52 skrapkort, 26 för henne och 26 för honom. Korten innehåller sensuella uppgifter, busiga överraskningar och fantasifulla lekar som ska utföras på tu man hand."




- "26 små romantiska uppgifter för henne att utföra för att överraska honom, och 26 för honom. Korten kan inte läsas förrän det skyddande lagret skrapas bort, precis som på en skraplott. På så sätt kan ingen veta i förväg vad som ska hända. Turas om att skrapa ett kort varannan söndag, så har ni en vecka på er att överraska den andra parten med uppgiften på kortet."

- "God värmande massageolja och massagekräm med jordgubbsdoft och smak. 2 vackra flaskor. 250 ml i varje flaska, så det räcker till en hel del massage..."


- "Läckert förpackat weekend kit som innehåller det som behövs för en syndigt busig helg på tu man hand. Underbar, silkeslen och väldoftande massageolja, svarta ljus för den rätta sexiga stä,ningen, mjuk svart ögonmask, en spelsnurra med sensuella små förslag på busigheter samt välsmakande kroppspuder som får huden att bli extra kyssvänlig."





- "Om du letar efter en romantisk present som stimulerar till lite fysisk närhet så kan vi rekommendera den här! Som alltid när det gäller Shungas produkter får du exeptionellt hög kvalitet i en fantastiskt lyxig förpackning.

Innehåll:
- en "Erotic Massage" olja
- en "Intimate Kisses" afrodisisk olja (för stimulans av "känsliga kroppsdelar")
- ett "Sweet Snow" kroppspuder (smakar underbart)
- en fjäderkittlare.

Allting smakar och doftar jordgubbar och champagne, kan det bli bättre?"



Coolstuff har de där sakerna man hoppades fanns men inte trodde att de fanns. Här hittar man allt ifrån fisbomber till metallpussel.


Vanliga blommor har en tendes att vara krångliga att få med sig, dör på tok för snabbt och vid större festligheter så får man så många att man inte vet vart man ska placera alla. Men en konservväxt kan man själv bestämma över när den ska leva och när den ska dö. Och hur många skulle inte gilla idén med att få en växt på burk?




- "Liten grundkurs i naturvetenskap: Däggdjur föder levande ungar, andra djur lägger ägg, vissa riktigt små djur förökar sig genom delning och, slutligen, växter kommer ur frön i jorden. Håller alla med om detta? Bra, då kan ni stryka allt ni lärt er och titta på dessa växter som kläcks ur ägg!"

Ur ett enkelt litet egg så växer en planta. Inte nog med det, denna växt har också ett budskap i form av "I love you" på sig.

- "Att vara romantisk förr tiden måste ha krävt större uppoffring än idag även om effekten sannoligt också blev större. Vad är t.ex. ett kärleks-sms mot att få en rock utlagd framför sig över en vattenpöl? Eller att få en hjärtsymbol via MSN mot att mötas av en rosenbädd gjord av ett dussin rosor?
Efter att ha grubblat på frågor som dessa blev vi glatt överraskade när vi hittade denna produkt som tillåter dig att både vara romantisk OCH lat! Vår Rosenbädd består nämligen av 100 stycken rosendoftande syntetiska rosenblad som du kan sprida ut på sängen, i badet eller varhelst du önskar för maximal romantik (och sannolikhet att få scora)! Bladen kan användas gång på gång i motsats till riktiga rosenblad som dör och blir krispiga nästan direkt."


- "Smaka på ordet: Chokladfontän. Mmmmm.... Till och med Willy Wonka skulle bli avundsjuk. Den värmer din choklad och låter den rinna över sakerna du vill chokladkapsla. Den är tyst, effektiv och mycket lätt att tvätta. Mixern är ute, capuccinobryggaren är ute, till och med brödrosten är ute. Chokladfontänen - den nya herren på hushållsmaskinstäppan! Choklad ingår ej.

Det får du handla själv - gottegris."





Bluebox är också den sidan en bra sida för att finna roliga presenter till det mesta. Med ca 2500 varor i lagret så gör de inte direkt köparna besvikna.

- "Roliga självlysande tärningar för spännande stunder under täcket! Rulla tärningarna för att se vad du och din älskling ska göra."


- "Kul present till den du tycker allra, allra mest om! Skicka ett uppblåsbart giganthjärta till din älskling och vänta på reaktionen."







- "Den här asken innehåller 360 tunna magneter med kärleksfulla ord att fästa på kylskåpet. Använd den för dina egna kärleksdikter, eller ge den som present till någon du tycker om.
Orden är sensuella, gulliga och kul, och gör det lätt för dig att lämna små ömhetsbevis. Gör ditt kylskåp till ett kärleksbrev i ständig förändring."


- "Tehuset Kusmi Tea grundades 1867 i ryska St Petersborg av Pavel Michaîlovitch Kousmichoff, som blev berömd för sina teblandningar till den ryske Tsaren. När den ryska revolutionen bröt ut 1917 flyttade man huvudkontoret till Paris där det ligger än idag.

Utbudet av teer i Kusmi’s sortiment består bland annat av svarta teer från länder som Kina, Sri Lanka och Indien, och håller högsta möjliga kvalité. Ett exklusivt och välsmakande te i en förpackning som i sin tur blir en vacker inredningsdetalj. Teburkarnas exklusiva design är än idag väldigt lik originalburkarnas!"

- "Spelet går ut på att turas om att slå tärningarna och därigenom provar ni på nya saker tillsammans. Du börjar t.ex. att slå tärningen som bestämmer din partners första position. Sedan är det partnerns tur att göra detsamma för att bestämma den position du ska inta. Nästa steg är att slå den röda tärningen som visar VAD du ska göra. Till sist slår din partner den gula tärningen som visar VAR du ska göra det som den röda tärningen visade. När alla tärningarna är kastade är det dags att kombinera de olika instruktionerna: hans ställning, hennes ställning, agerande och på vilken kroppsdel.
Tillsammans kan dessa tärningar bilda ca 1000 olika ställningar! Med i paketet för att ge lite tips och idèer följer en manual med 52 olika kärleksställningar med illustrationer. Alla positioner är inte enkla. Några av dom kräver lite mer fantasi och smidighet, medan andra är kul variationer på lite enklare övningar. Mycket nöje!"


- Antingen så ger man bort formen till en person som i fråga tycker om att baka, eller varför inte baka själv och sedan ge bort kakan?










Jag hoppas ni fann något av intresse eller att länkarna förde er vidare till något annat som kunde vara intressantare. Nu är det dags för mig att byta om och ta mig bort till Centralbadet för att ha PowerYoga i 75min. Sedan ska kvällen ägnas åt att plugga.

Kommentarer
Postat av: Karin

Verkligen mysigt inlägg! Men vill poängtera att jag visst har rätt att klaga, man känner sig som partnerlös lite extra ensam just den dagen, en ensamhet som nära och kära faktiskt inte kan fylla. Men, jag brukar nog inte vara bitter, trots att det är (precis som fars- och morsdag) en pr-grej, så är den allt rätt mysig :)

2009-02-01 @ 16:45:18
URL: http://frontalkrock.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag kan beställa något och låtsas att jag fått det av en pojke :D

2009-02-05 @ 17:17:05
URL: http://queenpanda.blogg.se/
Postat av: linda

haha! ja amanda, då får du ju definitivt det du vill ha med!

2009-02-05 @ 20:19:00
URL: http://antithesis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0